Valikko
Katso video  ►

Junnufutarin fysiikkatreenit

Valmennuksen esittely
Nopeampi, vahvempi & ketterämpi -verkkovalmennus sisältää 8 viikon ohjelman, jonka aikana fysiikkasi takuulla nousee uudella tasolle!
Valmennuksen hinta 149 €. Sovelluksen käyttö ja treeniohjeet jäävät sinulle myös 8 viikon jälkeen!

Tiedän hyvin entisenä pelaajana, kuinka fyysisesti vaativa laji jalkapallo on. Olenkin valjastanut tähän valmennukseen oman pelaajauran, sekä 14 vuoden fysiikkavalmennuksen kokemuksen!

Valmennuksesta löytyy parhaat ja tehokkaimmat liikkeet, jotka kehittävät nopeutta, kehonhallintaa ja voimaa! 

Haluatko kehittyä jalkapalloilijana? Haluatko olla nopeampi ja vahvempi ja ketterämpi kentällä? Kesällä on loistava mahdollisuus kehittää itsestäsi uusi ja parempi versio futaajana! Nopeampi, vahvempi & ketterämpi -verkkovalmennus sisältää tehokkaan 8 viikon ohjelman, jonka aikana fysiikkasi nousee takuulla uudella tasolle! 

Kaikki harjoitteet on suunniteltu puhtaasti jalkapallon lajianalyysin pohjalta eli jokainen liike, jonka toteutat tulee auttamaan sinua kentällä!
Valmennuksesta saat muun muassa nämä:
Opit asettamaan itsellesi tavoitteita
Selkeä viikko-ohjelma
Nuorelle futarille sopivimmat treeniliikkeet:
Nopeus
Ketteryys
Voima
Kehonhallinta
Kuva- ja video-ohjeet SYKE Tribe sovelluksessa
Bonusmateriaalia nuoren futaajan fysiikkaharjoitteluun
Yhteensä lähes 100 lajianalyysiin perustuvaa treeniliikettä opastamanani

Voit soittaa, tai laittaa viestiä suoraan minulle koska tahansa, mikäli tarvitset apua tai konsultointia 8 viikon valmennuksen aikana! 

Älä tuhlaa enää yhtään viikkoa tai kuukautta tehottomaan fysiikkatreeniin, vaan ota haltuun selkeä ja toimiva konsepti! Klikkaa linkkiä ja nappaa juniorillesi valmennus!
OSTA TÄSTÄ

Valmennus sisältää selkeät kuva ja video-ohjeet, jotta suoritustekniikat tulee varmasti tehtyä oikein. Varsinaisten treenien lisäksi tulet saamaan myös bonuksena futarille suunnitellut treenit jättipallolla sekä sekä tehokkaat ja turvalliset ohjeet siihen, miten lähteä harjoittelemaan vapailla painoilla. Tähän on suunniteltu käsipainoilla tehtävä koko kehon treeniohjelma.

Kaikki harjoitteet on suunniteltu puhtaasti jalkapallon lajianalyysin pohjalta eli jokainen liike, jonka toteutat tulee auttamaan sinua jalkapallokentällä. Valmennuksen päätyttyä tulet olemaan vahvempi, nopeampi ja ketterämpi pelaaja. Sinulla on myös selkeä näkemys siitä, mitä ja millaisella jaksotuksella tulisi treenata. Voit myös soittaa tai laittaa viestiä suoraan Ilkalle koska tahansa, mikäli tarvitset apua tai konsultointia 8 viikon valmennuksen aikana!

Selkeän viikko-ohjelman ja sopivan vaativien treenien ansioista harjoittelu on mielekästä. Huomatessasi tuloksia, saat siitä entisestään motivaatiota. Älä tuhlaa enää yhtään viikkoa, kuukautta tai vuotta toimimattomaan fysiikkatreeniin vaan ota haltuun selkeä ja toimiva konsepti omaan treeniisi!

Jalkapallo vaatii nopeutta, voimaa ja kehonhallintaa. Saavuttaaksesi nämä ominaisuudet, niitä pitää harjoitella säännöllisesti. Tämän valmennuksen avulla pystyt tekemään treenit riittävän useasti, jotta kehitystä alkaa tapahtua.

Fysiikkaharjoittelu on usein epäselvää, sitä tehdään liian harvoin eivätkä liikkeet aina vastaa lajianalyysia. Siksi myöskään tulokset eivät ole niin hyviä ja pelaajan kehitys alkaa junnata paikoillaan. Tähän kompaktiin valmennukseen on luotu selkeät ohjeet fysiikkaharjoittelun toteuttamiseen. Nuorella pelaajalla, jolla on fyysisten ominaisuuksien herkkyyskaudet päällä, oikein ohjelmoitu treeni tuottaa takuulla tuloksia 8 viikossa.

Lisäksi fysiikkaharjoittelussa tehdään useasti vähän kaikkea ja silloin mikään ei välttämättä kehity. Erilaisia treenejä nopeuteen ja voimaan on netti pullollaan ja niistä on vaikea valita, mikä olisi itselle juuri se paras. Olet ehkä saanut seurastasi kasan videoita vuosien varrella, mitä olisi hyvä tehdä. Osa videoista on YouTubessa, osa Whatsapissa ja osa sähköpostin liitteessä. Välillä saattaa tuntua, että niihin on vaikea tarttua. Tähän valmennukseen on valittu parhaat ja tehokkaimmat liikkeet, jotka kehittävät nopeutta, kehonhallintaa ja voimaa.

Valmennuksessa tehdään fyysistä harjoittelua 4 kertaa viikossa, joka takaa sen, että kehitys tulee olemaan huomattavaa! Jokainen harjoitus kestää noin 40-60 minuuttia. Pystyt tekemään harjoitteet oman kehon painolla. Saat myös ohjeet harjoitteisiin, jotka pystyt tekemään yksinkertaisilla kotitreenivälineillä.

Tämän valmennuksen jälkeen fyysinen harjoittelu tulee olemaan selkeää: tiedät mitä ja miten sinun tulee treenata omalla ajallasi varmistaaksesi kehityksen. Opit kymmenittäin uusia liikkeitä ja liikemalleja, jotka kehittävät sinua paremmaksi futariksi!

Älä tuhlaa enää aikaasi, vaan aloita tehokas treeni jo tänään!

SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS MINULLE?

Haluat saada näkyviä tuloksia 8 viikon aikana
Haaveilet ammattilaispelaajan urasta
Olet tai sinulla on kotona nuori futari, erityisesti 10-14-vuotias
Haluat vain nauttia futiksen pelaamisesta
Haluat olla nopeampi, vahvempi ja ketterämpi

Klikkaa linkkiä ja nappaa juniorillesi valmennus!
👉OSTA TÄSTÄ 

Nopeampi, vahvempi & ketterämpi 8 viikossa

Ota yhteyttä – 0400 737 593 / ilkka@isc.fi